24-hour festival


Går du i 4.-7.klasse og er klar for et døgn med døgn med aktiviteter, musikk, vener, kreativ forkynning, hoppeslott, konkurransar, soving, kino, trøkk og fellesskap? Få med deg årets 24-hour festival 25.-26 januar 2020! 

 

24 Hours Festival er ein omreisande festival i regi av Stiftinga Skjærgårdsgospel som arrangerast i samarbeid med lokale kristne kyrkjelydar, forsamlingar og barnearbeid.

24 Hours Festival gir barn frå 4. - 7. klasse aktivitetar, leiker, fellesskap og kreativ forkynning i rammen av ein 24 timers festival i sitt nærmiljø. Dei ynskjer å gi ungane ein spanande, engasjerande og utfordrande festivaloppleving der dei møter fellesskap, Jesus og aktivitetane dei kun har drøymt om, i store, men trygge omgjevnadar.

For dei som har lyst til å legge seg litt tidlegare og droppe nattkino, blir det satt av eit eige stille rom i nærleiken av tribunene. Der kan ein leggje seg for å sove etter kveldsmaten.

Prisen for arrangementet er 500 kroner. Det er 50 kroner i søskenmoderasjon for søsken nummer to og eventuelt nummer tre.

Følg kirkas Facebook-sider (Sauherad og Nes kirke) eller kontakt kirkekontoret for mer informasjon.

 

Dette er et årlig arrangement i samarbeid med kyrkja i Bø. (Obs: Dato kan variere).

Tilbake